Kookworkshops

Gezellig met familie, vrienden, buren of collega's koken bij Kookatelier Boschloo. Reserveren vanaf 8 t/m 20 personen.

  • Hapjesworkshop 32,50 p.p.
  • Indische kookworkshop 40,00 p.p.
  • Mediterrane kookworkshop 45,00 p.p.

inclusief welkomstcocktail met een hapje en drankjes.

In onze keuken is voldoende ruimte voor persoonlijke en intensieve kookworkshops. Het minimum aantal personen is 8 personen, het maximum 20 personen. Tijdens de workshops bent u vooral aan het werk, daardoor leert u het meest! Voor de workshops heeft u geen voorbereiding nodig of hoeft u ingredienten in huis te halen. Natuurlijk neemt u de recepten mee naar huis. Na afloop van de workshop worden de gerechten gezamenlijk opgegeten of neemt u ze mee naar huis.

De workshop Indisch koken (circa twee en een half uur) bestaat uit het maken van een aantal gerechten met vlees, kip en groenten. Natuurlijk komen ook bijgerechtjes en een nagerecht aan de orde. In feite kunt u na afloop al een kleine rijsttafel maken. De prijs voor deze persoonlijke workshop is 40,00 per persoon.

Bij de workshop Italiaans koken  (circa twee en een half uur) maken we een diner, bestaand uit 1 antipasto (een voorafje), een "primo piatto" (de eerste gang), een "secundo piatto" (het hoofdgerecht), een bijgerecht en natuurlijk een "dolce", het dessert. De prijs voor deze persoonlijke workshop is 45,00 per persoon.

Bij de workshop hapjes/antipasti/tapas (circa twee uur) maken we een aantal hapjes en antipasti. Deze zijn gevarieerd en stellen u in staat een hapjesbuffet te maken. De prijs voor deze persoonlijke workshop is 32,50 per persoon.

De workshops zijn zeer geschikt voor vrienden, familiebijeenkomsten en vrijgezellenfeestjes.  

Voor zakelijke bijeenkomsten zijn de workshops geschikt voor teambuilding, hei-dagen of trainingen. Voor kleinere groepen is het daarnaast mogelijk om te vergaderen. Een fantastische manier om beter met elkaar kennis te maken en in een ongedwongen sfeer een hecht team te vormen.

De workshops worden in Diepenveen gegeven op een afgesproken datum en tijdstip. Heeft u andere wensen voor een van deze workshops of wilt u een eigen aangepaste workshop, bijvoorbeeld op uw eigen locatie? Neem dan contact met me op.