Wijn en Koffie

Catering Kookatelier Boschloo vindt het belangrijk om goede producten te gebruiken. Zo wordt bij de workshops biologische wijn geschonken en hebben de deelnemers de mogelijkheid om een goede espresso of cappuccino te drinken.

Wijn

Wij serveren biologische wijn van een Italiaanse wijnmaker, CiuCiu uit Offida, een plaats in Le Marche in midden-Italie. We hebben een witte ( "Evoé"), een rode ("Bacchus") en een mousserende ("Alta Marea").  Deze wijnen zijn biologisch, toegankelijk en toch bijzonder, mede door het gebruik van wat onbekendere druivensoorten, namelijk de Passerina voor de witte en de Piceno voor de rode.

Daarnaast hebben we nog een betere rode wijn van hetzelfde wijnhuis, de Gotico, een Rosso Piceno Superiore D.O.P. Deze wijn schenken we op verzoek en bij speciale gelegenheden. De prijs voor een glas is 3,50.

Koffie

Wij vinden het belangrijk om goede koffie te drinken. Met aandacht en met goede producten. Vandaar dat we zijn uitgekomen bij Stooker Roasting Co, een koffiebrander uit Amsterdam. Zij kennen de boeren die de koffie verbouwen en branden en verpakken de koffie zelf in Amsterdam.

Na veel proeven zijn we uitgekomen op hun blend Motto, speciaal geschikt voor espresso en cappuccino.Deze koffie is rond, gebalanceerd, met karakter van chocolade, is licht fruitig en heeft een medium tot volle body. 

Stooker Roasting Co vindt het belangrijk om elke stap in het proces, van boon tot koffiekop te kennen. Ook Catering Kookatelier Boschloo vindt het hele proces belangrijk, vandaar onze keuze voor Stooker Roasting Co.